

## **TriMet Board of Directors Strategy Session**

November 9, 2022 – 9:00 a.m. to 12:30 p.m. University of Oregon, 70 NW Couch St, Portland, OR 97209

## **AGENDA**

9:00 Opening remarks (15 minutes)

Presenters: Board President Linda Simmons Presenters: General Manager Sam Desue, Jr.

**9:15 Financial Overview and Fares Discussion** (30 minutes)

Presenter: Nancy Young-Oliver, ED of Finance & Administration

9:45 Overview of what we heard (15 minutes)

Presenter: General Manager Sam Desue

10:00 Proposals Review (30 min)

Presenter: Nancy Young-Oliver, ED of Finance & Administration

**10:30 Board Discussion** (90 minutes)

Led by: Board President Linda Simmons

12:00 Next steps with direction from the Board (15 min)

Presenter: General Manager Sam Desue, Jr., and staff

12:15 Closing remarks (15 min)

Presenter: Board President Linda Simmons

12:30 Adjourn